Moroccan Garden Arganolie Shampoo 

Het gebruik van een shampoo is bedoeld voor het verwijderen van talg, zweet, dode huidcellen, styling-producten en vuil van de hoofdhuid. Een shampoo ontwikkelen die alleen reinigt is zo gemaakt, maar geeft je de haardos van een vogelverschrikker. Je haar wordt weliswaar gereinigd maar ook dof, stijf en is lastig in model te brengen. Men wil niet alleen schoon haar maar ook mooi haar dat behalve volume ook glanzend en veerkrachtig is.

Haar is mors dood! De levende cellen van de hoofdhuid produceren levenloos materiaal (proteinen, vooral keratine). Dood futloos haar valt niet te repareren. Om het haar zit een dun laagje vet dat er voor zorgt dat het haar haar natuurlijke glans heeft en tevens beschermt tegen externe factoren zoals het stijlen van het haar. Fohnen, krullen, verven en agressieve haarproducten maken verwijderen het beschermende vetlaag. Het resultaat is dof, droog, pluizig haar met gespleten punten. Voor het behouden van mooi haar is het onontbeerlijk om dit laagje vet intact te houden of na beschadiging kunstmatig aan te vullen met een goede haarserum. Dit is dan ook wat een goede shampoo onderscheidt van een minder goede. De perfecte shampoo verwijdert het talg en vuil van de hoofdhuid en zorgt dat het beschermende laagje om het haar mooi intact blijft.

Moroccan Garden Arganolie Shampoo 

Moroccan Garden Arganolie Shampoo is een zachte reinigingsformule voor het haar. De Arganolie Shampoo hydrateert en herstelt het vochtgehalte van het haar. De Argan shampoo (200 ml) verwijdert op een milde manier overtollig talg en zorgt dat haar glanst en gezond blijft. Het haar zal glad en pluisvrij zijn en een ongelooflijke glans hebben dankzij de toegevoegde Arganolie.

Herstelt de schade veroorzaakt door chemische producten, overmatige hitte door styling en omgevingsfactoren.

De Moroccan Garden Argan Shampoo is sulfaat, fosfaat en parabeen vrij.

Moroccan Garden Argan Shampoo voordelen op een rijtje:

  • Sulfaat, fosfaat en parabeen vrij

  • Gemaakt van gecertificeerde Arganolie

  • Geschikt voor alle haartypes

  • Geeft volume aan het haar

  • Verbetert de glans en kambaarheid van het haar

  • Hydrateert en herstelt het vochtgehalte

  • Milde formule voor dagelijks gebruik

  • Biedt bescherming voor gekleurd haar

Argan Shampoo